Gisteren dook er een eerste onscherpe foto op van de poster, een nieuwe scherpere foto onthult meer details. Aangezien downloadbare content voor Call of Duty altijd eerst op Xbox 360 verschijnt, is 28 juni de releasedatum voor die versie. De PC en PlayStation 3 krijgen het pakket later.

Naast de releasedatum is bekend geworden dat het pakket Annihilation gaat heten. De vormgeving van de poster lijkt veel op die van het vorige pakket, Escalation. Dit feit en de gisteren uitgelekte details maken het zeer waarschijnlijk dat de foto echt is.

Maps

Gisteren is reeds de eerste informatie over de inhoud van het pakket onthuld. Het betreft een viertal multiplayermaps (Hangar 18, Silo, Hazard en Drive-In) en een zombielevel. Hangar 18 verwijst waarschijnlijk naar de gelijknamige hangar op de Wright-Patterson Air Force Base.

Sommige mensen denken dat hier bewijs ligt opgeslagen van de vermeende UFO-crash bij Roswell. Begin mei ontdekte een mod-maker van Black Ops aanwijzingen in de code van de game dat er een Area 51-map in de planning staat voor de shooter. Area 51 is een militaire basis in de Verenigde Staten waar volgens verschillende verhalen de UFO die bij Roswell is neergestort zou zijn opgeslagen.

De tweede map heet Silo. Ook deze naam is ontdekt in de code van Call of Duty: Black Ops. Silo is volgens de in de code opgenomen omschrijving een map die zich afspeelt rondom Russische raketsilo's en ruimte biedt aan korteafstandsgevechten en veel flankeerroutes. De namen van de andere twee maps kunnen niet gekoppeld worden aan eerdere ontdekkingen.