'Volgende Hearthstone-uitbreiding draait om Blackrock Mountain' | Gamer.nl

'Volgende Hearthstone-uitbreiding draait om Blackrock Mountain' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De patch omschrijft drie nieuwe kaartachterkanten: Ragnaros, Golden Celebration en Molten Core. Bij Molten Core staat dat spelers deze achterkant kunnen verdienen bij een "purchase brm presale". Mogelijk wijst de afkorting 'brm' op Blackrock Mountain.

Blackrock Mountain is van origine een gebied in World of Warcraft en de plaats die de bazen Ragnaros en Nefarian allebei proberen te veroveren. Ook was het een belangrijke locatie voor pvp (player versus player)-gevechten. Ragnaros is al vertegenwoordigd als kaart in het digitale kaartspel.

Hearthstone-ontwikkelaar Blizzard onthult op vrijdag 6 maart bij PAX East nieuwe inhoud voor Hearthstone, moba Heroes of the Storm en de aankomende multiplayershooter Overwatch.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou