Nieuws
Red Dead Online

Volgende grote Red Dead Online update komt deze lente

Introduceert systeem tegen vijandigheid

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Deze lente komt de volgende grote update naar Red Dead Online. De update maakt het makkelijker voor spelers om zich te verdedigen en in vrede rond te rijden in de online wereld.

Begin maart werd de vorige grote update van Red Dead Online Beta gelanceerd, waarin onder andere nieuwe gameplay-modi zoals Fool’s Gold, wapens, activiteiten en uitdagingen werden toegevoegd. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft nu de volgende update aangekondigd.

Aankomende lente wordt de volgende uitgebreide Red Dead Online-update uitgebracht. In deze update wordt onder andere een systeem geïntroduceerd tegen vijandigheid, waardoor spelers die aangevallen worden door andere spelers zichzelf kunnen verdedigen zonder hiervoor gestraft te worden. Waar nu zowel de aanstichter als het doelwit wordt aangewezen als vijand op de kaart, zal met de update alleen nog de aanvaller worden gemarkeerd.

Ook kunnen spelers straks kiezen tussen een offensieve en defensieve speelstijl. De defensieve stijl moet spelers de mogelijkheid geven om in vrede rond te rijden door de online wereld van Red Dead Redemption 2 en komt voort uit de passieve modus van GTA: Online, waarmee spelers niet meer geraakt kunnen worden door of kunnen schieten op tegenstanders.

Red Dead Online

Spelers die gebruik maken van de defensieve modus kunnen niet meer worden gevangen door een lasso. Het is nog wel mogelijk om beschoten te worden door andere spelers door middel van handmatig richten, maar de kogels richten minder schade aan. De offensieve speelstijl is grotendeels hetzelfde als de huidige werking van de online wereld.

In de lente-update worden verder een aantal nieuwe soorten Free Roam-missies toegevoegd, kunnen spelers nieuwe evenementen tegenkomen in de dynamische wereld en wordt de verhaallijn ‘A land of Opportunities’ toegevoegd, waarin de zoektocht naar wraak van Jessica LeClerk vervolgd wordt. Een releasedatum van de update is nog niet bekend.

Red Dead Online is speelbaar voor alle spelers met Red Dead Redemption 2 op PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 17:00 uur: Nintendo zendt nieuwe Nindies Showcase uit Eerste beelden tonen Medical-level System Shock-remake
0

Reacties op: Volgende grote Red Dead Online update komt deze lente

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.