Volgende generatie Steam Deck laat minstens paar jaar op zich wachten

Volgende generatie Steam Deck laat minstens paar jaar op zich wachten

Een nieuwe, krachtigere Steam Deck laat op zijn minst nog een aantal jaar op zich wachten.

Dat hebben Valve-werknemers Lawrence Yang en Pierre-Loup Griffais gemeld tijdens een interview met Rock Paper Shotgun. Het artikel draait om het eerste jaar van de Steam Deck, maar er wordt ook naar de toekomst gekeken. 

"Een echte next-gen Deck met een significante verbetering in paardenkracht verschijnt niet binnen de komende paar jaar", aldus Yang. Hij laat wel weten dat het succes van het apparaat "ons nog enthousiaster maakt om te kijken wat er verbeterd kan worden."

Yang laat daarnaast weten dat de huidige Steam Deck gretig aftrek ondervindt. "De grootste verrassing voor mij is dat Steam Deck heeft veranderd hoe mensen hun games spelen. Zo zijn er achter gekomen dat van alle mensen die een Steam Deck hebben gekocht, 42 procent het grootste gedeelte van hun Steam-gametijd op de Steam Deck spenderen in plaats van op andere apparaten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou er best eentje willen hebben maar vind ze best aan de prijs. Heb al een PS5, game pc en Switch dus ben in principe voorzien. Maar toch een leuk hebbedingetje als ie ooit een keer wat goedkoper wordt.

0
test

@Zut Het is een aanrader! Vooral voor nostalgische games die je er op kan spelen, maar ook grote AAA titels. Een PC in je handen. Enkel en alleen de batterij is soms wat intensiever in het verbruik.

0

Aanbevolen voor jou