Volgende game van No Man's Sky-studio wordt 'gigantisch'

Volgende game van No Man's Sky-studio wordt 'gigantisch'

No Man's Sky-ontwikkelaar Hello Games laat weten dat de nieuwe game waar het aan werkt "gigantisch" wordt.

Dat meldt studiohoofd Sean Murray aan Polygon. "Het is een gigantische, ambitieuze game zoals No Man's Sky." Meer details over het project zijn er nog niet. Wel laat Murray weten dat Hello Games inmiddels uit 26 werknemers bestaat. Inmiddels werken er 23 van die mensen aan de volgende game.

Hello Games gaf in 2016 No Man's Sky uit. De game werd op release gehekeld door fans en de pers. Hoewel het spel de beloofde vrijheid bood in de vorm van ontelbare planeten om te verkennen, was er weinig te beleven op die planeten. In de jaren daarop heeft Hello Games diverse grote updates uitgebracht om de game interessanter te maken. Onlangs bracht de ontwikkelaar de kleinere game The Last Campfire uit.

Voor de nieuwe game weet Murray nog niet zeker hoe de studio het precies gaat aankondigen. Bij Hello Games is men bewust over hoe No Man's Sky voor release werd gepresenteerd en hoe het eindproduct niet aan de verwachtingen voldeed, en men wil dit voor de nieuwe game voorkomen.

 
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd, hopelijk voldoet deze wel direct aan de verwachtingen/beloftes in plaats van 2-3 jaar na release. Ondanks dat hebben ze de meeste kritiek op No Man's Sky wel weten te tackelen met lange ondersteuning en veel goede updates.

0
test

@FishSt1ck En dat vind ik ook best bijzonder. Veel teams droppen de ondersteuning en beginnen meteen aan het volgende project. Sean Murray en Hello Games hebben doorgezet en uiteindelijk hun product naar het niveau kunnen brengen dat hij voor ogen had. Had dit meteen moeten gebeuren.....: ja. Heeft hij hiervan geleerd: Zeker anders was NMS allang verdwenen. Zal hij dit toepassen op zijn volgende project: 100% , de passie voor wat hij maakt heeft hij wel getoond.

0
test

@warcryptic Mee eens, een hele andere mindset als team als bijv. Ubisoft. Kan alleen maar verbetering uit voortkomen.

0

Klinkt als dat ze niets hebben geleerd van de vorige keer, beginnen nu al met hypen. Een aankondiging zou zijn "We werken aan onze volgende game!". Maar nee hoor, meteen "Gigantisch". Gigantisch groot en gigantisch leeg, zoals de release staat van jullie eerste game?

0

@gimbal2 No Man's Sky was niet hun eerste game. Je vergeet de Joe Danger games (3 stuks).

0

Aanbevolen voor jou