Volgende game van Bungie ook voor de PC | Gamer.nl

Volgende game van Bungie ook voor de PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het was al bekend dat de nieuwe game, die door Activision zal worden uitgegeven, in ontwikkeling is voor meerdere consoles. Nu blijkt dat het spel dus ook zijn weg naar de PC zal vinden en daarbij voor "online" in de maak is, al is niet zeker wat met dat laatste precies bedoeld wordt.

Bungie

Bungie hield zich al een tijdje niet meer bezig met PC-ontwikkeling en besteedde de overzettingen van Halo en Halo 2 uit aan andere ontwikkelaars. Wat de volgende game van Bungie wordt is nog niet bekend. Volgens eerdere geruchten wordt de game een MMO, maar dit is nog niet officieel aangekondigd. Nog voordat de laatste Halo-game van Bungie, Halo: Reach, uitkwam, maakte de ontwikkelaar al bekend een deal te hebben gesloten met Activision Blizzard om zijn volgende reeks games uit te laten geven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou