Nieuws
fortnite

Volgende Fortnite-crossover is mogelijk met Birds of Prey

'Tot snel Harley'

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het volgende crossover-evenement voor Fortnite is wellicht met Birds of Prey, de nieuwe actiefilm met Margot Robbie als Harley Quin.Epic heeft al een hoop crossovers achter de rug, de meeste recente hiervan was Star Wars.

De hint voor deze crossover werd gedaan via een aantal tweets. Warner Bros. Pictures deelt een video van de Birds of Prey-actrices, waaronder Margot Robbie die Harley Quinn speelt. Het officiële Twitteraccount van Fortnite reageert met een subtiele "tot snel, Harley!" Warner Bros. Pictures reageert daar vervolgens op met, "kan niet wachten," en een kussende smiley.

Fortnite-crossovers komen wel vaker voor; voorgaande crossovers in de battle royale-game waren onder andere met Borderlands 3, Stranger Things, Batman en Star Wars. Er bestaat een kans dat het crossover-evenement live gaat op 7 februari, samen met de première van Birds of Prey. Nog niks is bevestigd, het enige wat wijst op een mogelijk samenwerking zijn deze tweets. Tot een officiële aankondiging wordt gedaan, blijft het dus speculatie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: EA bezig met een Star Wars Knights of the Old Republic-remake Kingdom Hearts 3 Re Mind kun je gerust vergeten
1

Reacties op: Volgende Fortnite-crossover is mogelijk met Birds of Prey

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    DevTrunks

    • 27 januari 2020 19:20
    Maar… Birds of Prey wordt R-rated en Fortnite wordt voornamelijk door (jonge) tieners, en zelfs kinderen, gespeeld die de zaal niet in zullen komen. Beetje aparte combo, of zie ik dat verkeerd?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.