'Volgende Far Cry-game gericht op online'

'Volgende Far Cry-game gericht op online'

De volgende Far Cry-game richt zich mogelijk op online. Dat meldt Axios.

In het artikel haalt Axios de huidige status van de franchise aan, en hoe de insteek volgens Bloomberg-journalist 'drastisch' zou kunnen veranderen.

"Tijdens een podcast in juni meldde Bloombergs Jason Schreier dat de volgende Far Cry in een 'drastisch andere richting' kan gaan. Dat strookt een van mijn eigen bronnen die zegt dat het bedrijf een meer online-georiënteerde aanpak kiest voor een vervolg."

Eerder deze week kondigde Ubisoft Ghost Recon Frontline aan, een onlinetitel in het Ghost Recon-universum. In de battle royale-game verzamelen honderd spelers informatie in teams, en dienen ze die in veiligheid te brengen.

Ook verscheen Far Cry 6 deze week voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ergo het wordt een generieke online shooter waar ze de naam Far Cry op slaan. Ik bedoel het enige kleine stukje over Far Cry waar elk artikel op moet inhaken om tenminste nog iets positiefs te kunnen zeggen over de franchise is specifiek te maken met de single player - de o zo iconische bad guys. Ik zou het knap vinden als ze dat in een online game weten te proppen. Tenzij ze meer de RPG kant op gaan en ala Elder Scrolls Online een Far Cry universe weten op te zetten...

0

Zoiets waren ze voor AC toch ook van plan?

0
test

@Ziminar goede vraag. Dit artikel staat vol met non-informatie. Wat ik begrijp van AC is dat het meer naar een game-as-a-service moet gaan die moet "evolueren" na verloop van tijd. Als ik dit artikel zo lees betekent dit wat anders, maar geen idee. Ik ben wel een beetje bang dat Ubisoft een hele verkeerde weg om te "innoveren" in slaat. Ik hoop dat het niet meer betekent dan "een fatsoenlijke drop-in/drop-out coop ervaring", maar dat zal wel niet.

0

Aanbevolen voor jou