Volgende DOOM-update voegt fotomodus toe | Gamer.nl

Volgende DOOM-update voegt fotomodus toe | Gamer.nl

De volgende DOOM-update voegt een Photo Mode toe aan de game voor het maken van in-game screenshots. Daarnaast wordt de Snapmap-modus uitgebreid en worden er andere functies toegevoegd.

id Software heeft op hun website alvast een aantal features aangekondigd die vanaf de volgende update worden toegevoegd aan de game. Daaronder valt een Photo Mode waarmee screenshots kunnen worden gemaakt tijdens het spelen. Hiernaast voegt de ontwikkelaar een nieuwe camera-optie toe die de kla ieke DOOM nabootst. Ook wordt de Snapmap-modus uitgebreid en worden er verschillende bugs opgelost. Een volledig overzicht van de update volgt later deze maand.

Daarnaast is vandaag een patch uitgebracht die bepaalde wapens in de multiplayer aanpast om ze eerlijker te maken. Daaronder vallen de Chaingun, Rocket Launcher en Combat Shotgun. Verder is de wachttijd tu en potjes verminderd naar 60 seconden. Ten slotte moeten er nu vijf rondes gewonnen worden in Clan Arena en Freeze Tag om de overwinning te behalen. De patch vereist geen download aangezien de aanpa ingen aan de kant van de server worden doorgevoerd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou