Nieuws
Doom

Volgende DOOM-update voegt fotomodus toe

Plus: nieuwe Snapmap-features en camera-perspectief

Geschreven door Alicia Tai op

De volgende DOOM-update voegt een Photo Mode toe aan de game voor het maken van in-game screenshots. Daarnaast wordt de Snapmap-modus uitgebreid en worden er andere functies toegevoegd.

id Software heeft op hun website alvast een aantal features aangekondigd die vanaf de volgende update worden toegevoegd aan de game. Daaronder valt een Photo Mode waarmee screenshots kunnen worden gemaakt tijdens het spelen. Hiernaast voegt de ontwikkelaar een nieuwe camera-optie toe die de klassieke DOOM nabootst. Ook wordt de Snapmap-modus uitgebreid en worden er verschillende bugs opgelost. Een volledig overzicht van de update volgt later deze maand.

Daarnaast is vandaag een patch uitgebracht die bepaalde wapens in de multiplayer aanpast om ze eerlijker te maken. Daaronder vallen de Chaingun, Rocket Launcher en Combat Shotgun. Verder is de wachttijd tussen potjes verminderd naar 60 seconden. Ten slotte moeten er nu vijf rondes gewonnen worden in Clan Arena en Freeze Tag om de overwinning te behalen. De patch vereist geen download aangezien de aanpassingen aan de kant van de server worden doorgevoerd.

Bron: Bethesda

Dit artikel delen:

Lees meer

Zo werken de criminele bendes in Mafia 3 Sherlock Holmes: The Devil's Daughter is nu uit
0

Reacties op: Volgende DOOM-update voegt fotomodus toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.