Update: 'Volgende Call of Duty speelt zich af in alternatieve Tweede Wereldoorlog-tijdlijn'

Update: 'Volgende Call of Duty speelt zich af in alternatieve Tweede Wereldoorlog-tijdlijn'

Update: volgens bronnen van href="https://www.eurogamer.net/articles/2021-03-26-report-this-years-call-of-duty-returns-to-ww2" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Eurogamer </a>is het gerucht dat de volgende Call of Duty-game zich afspeelt in een alternatieve tijdlijn 'niet helemaal juist'.

Volgens bronnen van het platform heeft de game toch een traditionele Tweede Wereldoorlog-setting. Wel kan het platform bevestigen dat de naam Call of Duty: WW 2 Vanguard klopt. Momenteel zou het zelfs de uiteindelijke naam van de game betreffen.

Oorspronkelijk bericht: De volgende Call of Duty-game speelt zich in een alternatieve Tweede Wereldoorlog-tijdlijn af. Dat claimen bronnen van platform Modern Warzone.

Modern Warzone, dat eerder vooraf correcte informatie deelde over Call of Duty-games, meldt dat de game zich afspeelt in een jaren 50 waar de Tweede Wereldoorlog niet eindigde. Eerder liet het platform weten dat het tussenfilmpjes van de game zag die zich in de jaren 50 afspelen.

"Volgens onze bronnen is het jaren 50-lek met de tussenfilmpjes nog steeds honderd procent waar.  Ook honderd procent waar is dat de game zich volledig afspeelt in een alternatieve tijdlijn, waarin de Tweede Wereldoorlog niet eindigt in 1945."

Ook meldt het platform dat bronnen niet hebben gehoord dat de game een eigen Warzone-map krijgt.

Eerder liet Modern Warzone weten dat de game de werknaam: Call of Duty: WW2 Vanguard draagt en dit najaar verschijnt. De game wordt vermoedelijk gemaakt door Call of Duty: WW2-maker Sledgehammer Games.

Officieel staat de volgende Call of Duty-game gepland voor eind 2021.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Simpelweg weer een normale Tweede Wereldoorlog game zou echt extreem jammer en saai zijn.

0
test

Ik speel vooral CoD voor de zombie mappen dus alternatieve tijdlijnen zijn voor mij prima.

0

Aanbevolen voor jou