'Volgende Assassin's Creed komt voor december 2012' | Gamer.nl

'Volgende Assassin's Creed komt voor december 2012' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"In A a in's Creed hebben we een tijdlijn opgezet over het einde der tijden in december 2012", zo verklaart Amacio. "Dat is al erg dichtbij en het verhaal dat we willen vertellen moet natuurlijk voor die tijd verschijnen. We hebben zo'n complexe en sterke verteltechniek dat we proberen om de spellen voor deze datum te ontwikkelen. Het zou stom van ons zijn om een game te centreren op een semi-werkelijkheid en dan de gebeurteni en van de conclusie na die datum in het echte leven te laten plaatsvinden."

Toekomst

De drie tot nu toe verschenen A a in's Creed-games en het aankomende Relevations vertellen voornamelijk het verhaal van Ezio en Altair. De wereld van Desmond zelf staat centraal in de A a in's Creed-game die volgend jaar verschijnt. Na de afronding van Desmonds verhaal, bestaat de kans dat de spelreeks terugkeert met een volledig nieuw hoofdpersoon. "A a in's Creed bestaat uit levenslopen. [...] Er zijn vele levenslopen binnen het merk, dat is het hele punt. De geschiedenis is onze speeltuin."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou