Nieuws
Apex Legends

Nieuw Apex Legends-personage ontdekt

Prophet gaat beschikken over 'voorkennis'

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In de bestanden van Apex Legends is een nieuw speelbaar personage ontdekt. Prophet gaat waarschijnlijk beschikken over een vaardigheid die spelers bepaalde voorkennis geeft.

Een nieuw Apex Legends-personage is gelekt door website Gaming Intel. De nieuwswebsite zegt via een datamine te weten gekomen te zijn dat het volgende personage van de battle royale-game Prophet gaat heten.

Volgens de lek gaat Prophet beschikken over de vaardigheid 'Precog'. Dit is kort voor precognition, wat 'voorkennis' betekent en suggereert dat de speler een voordeel krijgt door al van te voren bepaalde informatie te weten. Dit kan bijvoorbeeld zijn door te weten wat de locatie van de cirkel gaat zijn of waar de volgende Supply Drop gaat neerkomen.

Hoewel niet bekend is wanneer Prophet wordt toegevoegd aan Apex Legends, heeft Gaming Intel wél ontdekt wanneer een ander nieuw personage speelbaar is. Volgens de website staat de lancering van Octane gepland voor 'week 8', wat staat voor de achtste week sinds de lancering van het spel. Dit betekent dat het nieuwe personage wellichgt uitgebracht wordt in de periode van 25 maart tot en met 1 april.

Het is niet de eerste keer dat informatie over Apex Legends wordt gelekt. Vorige week werden twee personages en wapens aangetroffen in de bestanden van het spel en een paar dagen later is ook de ontwikkeling van hoverbikes ontdekt. Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft nog geen uitspraken gedaan hierover, maar de verwachting is dat meer informatie officieel bekendgemaakt gaat worden als het eerste seizoen van het spel van start gaat in maart.

Apex Legends is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Drop rate Anthem-loot onbedoeld verhoogd Geen kolossen, wel Trials Rising, Dirt Rally 2.0 en Stellaris op consoles
0

Reacties op: Nieuw Apex Legends-personage ontdekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.