Volg MLG Columbus 2011 dit weekend live op Gamer.nl | Gamer.nl

Volg MLG Columbus 2011 dit weekend live op Gamer.nl | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitzendingen beginnen vandaag om 23:00, de wedstrijden zelf gaan om 23:30 van start, zowel die van StarCraft II, Call of Duty: Black Ops als Halo: Reach. Profe ionele commentatoren voorzien het beeldmateriaal van commentaar: Chris Puckett, Scott Lu ier en Chris Smith voor Halo: Reach, Corey Dunn, Josh Parker en Sean Bellafiore voor Call of Duty: Black Ops.

Anders dan tijdens het MLG-toernooi in Dallas wordt tijdens het Columbus-evenement op twee zenders StarCraft II uitgezonden. De ene zender doet verslag van de main stage, de andere zendt de wedstrijden van de andere podia uit. Day[9] en DJ Wheat voorzien de main stage-wedstrijden van commentaar, terwijl de andere wedstrijden worden besproken door ItmeJP, Tastele en Artosis.

Bekijk hier het hele tijdschema van alle wedstrijden. In ons Major League Gaming-do ier kun je alle artikelen over de elektronische sport en MLG die al eerder geplaatst zijn nog eens teruglezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou