Volg MLG Anaheim 2011 dit weekend live op Gamer.nl | Gamer.nl

Volg MLG Anaheim 2011 dit weekend live op Gamer.nl | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitzendingen beginnen rond 02:00 uur, de wedstrijden zelf gaan om 23:30 van start, zowel die van StarCraft II, Call of Duty: Black Ops als Halo: Reach. Profe ionele commentatoren zoals onder andere Chris Puckett voor Halo: Reach en Day[9] voor StarCraft II voorzien wederom het beeldmateriaal van commentaar. 

StarCraft II kent net als in Columbus wederom twee streams, namelijk StarCraft II Red en StarCraft II Blue. Op Red verslaan DjWheat en Day[9] grotendeels de grote Main Stage-wedstrijden. Op StarCraft II Blue voorzien Husky en Mr. Bitter, die nieuw zijn binnen de MLG-familie, de wedstrijden van commentaar. 

Bekijk hier het hele tijdschema van alle wedstrijden. In ons Major League Gaming-do ier kun je alle artikelen over de elektronische sport en MLG die al eerder geplaatst zijn nog eens teruglezen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou