Void Crew is een nieuwe co-op-game in de ruimte

Void Crew is een nieuwe co-op-game in de ruimte

Focus Entertainment en Hutlihut Games hebben Void Crew aangekondigd, een coöperatieve actiegame in de ruimte.

De game speelt zich af in de toekomst, waarin de mensheid het moet opnemen tegen een aanvallende buitenaardse macht genaamd de Hollow. Spelers gaan met z'n vieren er op uit om het heelal te redden.

In de praktijk reist met op een ruimteschip naar verschillende locaties in het heelal, terwijl men onderweg in allerlei ruimtegevechten terechtkomt. Hoewel locaties buiten het schip bezocht kunnen worden, lijkt de gameplay op het schip zelf de hoofdmoot te beslaan. Zo moet deze bestuurd en gerepareerd worden, maar moet iemand ook de turrets bemannen. Daarbij is teamwork essentieel: elke speler moet een rol toebedeeld krijgen om het schip heelhuids naar de plaats van bestemming te krijgen. 

Void Crew moet ergens dit jaar op Steam uitkomen. Van 23 tot en met 26 maart kunnen bezoekers van PAX East in Boston een demo uitproberen. Hieronder is de onthullingstrailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoi. Even een vraagje, verder geen beschuldiging ofzo en het kon niet onder het artikel. Maar zijn er ooit echte winnaars van al jullie prijsvragen met bol.com zoals nu die van metroid. Ik geef me wel eens op, maar het voelt toch meer als het weggeven van mijn mailadres. Dank alvast en mooie site verder!

0
test

@Sokpop ^Dit

0

Aanbevolen voor jou