Voicechat op lancering niet in Battlefield 2042 beschikbaar

Voicechat op lancering niet in Battlefield 2042 beschikbaar

Voicechat zit op lancering niet in Battlefield 2042. De mogelijkheid moet ergens kort na lancering toegevoegd worden.

Battlefield 2042 komt officieel pas op 19 november uit, maar mensen die de Gold- en Ultimate-edities van de game hebben gereserveerd, kunnen de game al vanaf vandaag spelen. Vanaf vandaag is er ook een tien uur durende testversie beschikbaar voor EA Play- en Xbox Game Pass Ultimate-leden.

De mogelijkheid om met andere spelers te communiceren via spraak - een optie die in de meeste online games aanwezig is -  ontbreekt op dit moment echter. The Washington Post meldt dat ontwikkelaar Dice claimt dat het de optie ergens "kort na lancering" toevoegt. Volgens Dice maken veel gamers ook gebruik van standalone chatprogramma's, zoals Discord.

Hoewel een precieze datum dat voicechat wordt toegevoegd nog ontbreekt, meldt The Washington Post dat het inmiddels heeft vernomen dat voicechat op "dag 25" toegevoegd kan worden.

Gamer.nl plaatste deze week een review-in-progress: "Battlefield 2042 lijkt de Battlefield-formule op aparte wijze te herpakken. Met een futuristische draai en focus op samenspel tussen Specialists staat dit deel fier op zichzelf, terwijl het schietwerk trouw blijft aan eerder succes. Zowel de voortzetting van klassieke modi als het nieuwe Hazard Zone hebben potentie om interessant te blijven; het Portal-element loont vooral als ingebakken remaster van multiplayernostalgie. De levensverwachting van de game valt of staat echter wel met het servicecomponent, waarover nog bijzonder veel onduidelijk is."

Battlefield 2042

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kom er ook niet in geeft de hele tijd een error

0
test

D'r zijn ook een paar frames per seconde niet beschikbaar. Wat een dramatische performance.

0
test

@LordGreed waar speel je op? De beta vond ik qua framerate heel goed draaien op de xsx. Maar dat kan komen omdat ik vrr heb aangezet. Zelf krijg ik nu telkens error bij joinen van een match.

0
test

@MissMeNL mn videokaart zit tegen de minimum requirements maar ik heb nog nooit een spel gezien dat er zo slecht uit ziet en slecht draait op minimum settings. Alsof je een spel van 15 jaar terug zit te spelen. Tijd voor nieuwe kaart $$, maar heb m'n geld terug. Kijk over paar maanden wel weer.

0

Aanbevolen voor jou