Voetballen in de herfst met Pro Evolution Soccer 2008 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ook dit jaar wordt er weer een balletje getrapt met Konami's voetbalserie Pro Evolution Soccer. Het nieuwe deel, Pro Evolution Soccer 2008, moet in de herfst van dit jaar het levenslicht zien en zal uitkomen op de Playstation 2 en 3, PSP, Nintendo DS, PC en Xbox 360.

Natuurlijk is het weer voetballen dat het een lieve lust is, maar met een nieuw deel verwachten we ook nieuwe elementen. In Pro Evolution Soccer 2008 is dit een nieuw AI-systeem, genaam Teamvision. Dit systeem zal zich aanpa en aan de individuele stijl van de speler. Aan de hand van acties  van de speler zal Teamvision bijvoorbeeld aangepaste tactieken maken om aan te vallen of te counteren.

Andere zaken die vernieuwd zijn in Pro Evolution Soccer 2008 zijn de balcontrole tijdens het lopen met de bal en nieuwe bewegingen om verdedigers te pa eren en verre pa es te geven. Ook zul je in dit deel de volledige controle hebben over het aantal spelers in en de positie van de muur. Verder zul je gebruik kunnen maken van de kracht van bepaalde talenten in een team.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou