Nieuws

Vliegende mounts alsnog niet mogelijk in Warlords of Draenor

Taxi-systeem wordt verbeterd

Geschreven door Esmee Otter op
Vliegen in de nieuwe gebieden van World of Warcraft: Warlords of Draenor blijft onmogelijk. Dit bevestigt Blizzard in een interview met Polygon.

Blizzard meldde eerder dat ze de optie om te vliegen later zouden toevoegen in de nieuwe gebieden die de uitbreiding Warlords of Draenor toevoegde.

"Kijkend naar de impact van de mogelijkheid om te vliegen in de laatste paar uitbreidingen, realiseerden we dat we het toevoegden uit gewoonte sinds de introductie in The Burning Crusade, maar eigenlijk doet het op veel verschillende manieren afbreuk aan de gameplay", meldt lead designer Ion Hazzikostas.

Als voorbeeld geeft hij een quest waarin de speler een gevangene moet bevrijden uit een vijandig kamp, waar hij of zij normaliter doorheen zou moeten vechten, maar nu kunnen ze naar binnen vliegen, de gevangene oppikken en ervandoor gaan. "Het laat de wereld zoveel kleiner lijken", zegt hij.

Om spelers tegemoet te komen, werkt Blizzard aan een verbeterd taxi-systeem, waarmee spelers gemakkelijk van A naar B kunnen komen, om hen zo de frustratie van het hele lange reizen te besparen.

Bron: Polygon

Dit artikel delen:

Lees meer

KLM Jets Het nieuws van de week: GTA 5 en The Witcher 3-downgrade
3

Reacties op: Vliegende mounts alsnog niet mogelijk in Warlords of Draenor

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Svarog

  • 23 mei 2015 13:37
  Tja, niemand is Vanilla meer gewent.

  Persoonlijk mis ik vliegen totaal niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 23 mei 2015 13:47
  Ik vond juist het rijden van mounts enorm leuk het vliegen was natuurlijk een leuke toevoeging maar haalde wel enorm veel weg uit de gameplay dus ben het wel eens met lead designer Ion Hazzikostas.

  Speel het wel niet meer ben een 1.5 maand na de release van de laatste uitbreiding alweer gestopt zoals ik met alle uitbreidingen gedaan heb behalve TBC die heb ik net als Vanilla helemaal doorlopen toen der tijd met een geweldig guild.

  Het vliegen is naar mij mening alleen makkelijk om te herben of skinnen of weet ik veel wat maar voor het verkennen is een mount om te rijden veel leuker.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vogeltje

  • 23 mei 2015 20:16
  Alsof mensen hun garrison überhaupt verlaten :')
  Mensen zien niks meer van die hele wereld. En als ze dan ergens heen willen staan er portals klaar… In het begin klonk het allemaal erg leuk, maar uiteindelijk is het 3x niks. Ik hoop dat ze dat voor de volgende expansion ook door hebben.

  Ben zelf helemaal klaar met WoW, maar dat is ook helemaal niet zo gek. Na 10 jaar zeer actief te hebben gespeeld, zat er wel een eind aan te komen. Niks is meer nieuw of interessant genoeg voor mij om verder te gaan met het spel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.