Vliegen op een uil in Legende van Ga'Hoole | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel verschijnt de week voor de première van de film op PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en DS. Naast de aankondiging is ook een eerste trailer vrijgegeven. Legende van Ga'Hoole draait om een fantasiewereld waarin uilen heersen. De speler neemt daarin de rol van een Guardian op zich, een beschermer van deze uilenwereld en zelf ook een uil. Spelers zullen het grootste deel van de tijd in de lucht doorbrengen en daar vliegen, vechten en racen.

Gedurende het spel zal de speler zijn uil aan kunnen pa en en van nieuwe vaardigheden mogen voorzien. "Legende van Ga'Hoole biedt spelers een leuke, nieuwe gameplayervaring, waarin ze de opwinding ervaren van het vliegen en vechten als uil, door gebruik te maken van de intuïtieve en vloeiende besturing", zegt Samantha Ryan van Warner Bros.

De ontwikkeling van de consoleversies is in handen van Krome Studios, bekend van Ty: The Tasmanian Tiger en Star Wars: The Clone Wars. De DS-versie wordt gemaakt door Tantalus Media.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou