Vivendi sluit ook ontwikkelaar Impressions | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Gisteren wisten we te melden dat het doek was gevallend voor de ontwikkelaar Papyrus, vandaag is bekend geworden dat ook Impre ions niet langer in de oude vorm zal voortbestaan. Ook achter deze ondergang zit een besli ing van uitgever Vivendi Universal Games.

Impre ions heeft onlangs haar laatste titel afgeleverd, Lord of the Realm 3, een spel dat direct in het budgetprij egment verscheen en kwalitatief in die prijskla e nog redelijk boven de middelmoot uit kwam. Toch was de kwaliteit niet van het niveau dat we uit het verleden van Impre ions gewend waren. Een groot deel van de belangrijkste werknemers van het bedrijf waren namelijk eerder al vertrokken en hebben samen Tilted Mill opgericht, dat momenteel aan de stedenbouwgame Children of the Nile werkt.

Impre ions stond vooral bekend om haar strategie en simulatiespellen. Lords of the Realm, Caesar, The Rise & Rule of Ancient Empires, Lords of Magic, Pharaoh, Zeus en Emperor: Rise of the Middle Kingdom zijn enkele van de bekenste titels van deze ontwikkelaar, die onder de vlag van Sierra meer dan veertig titels op haar naam heeft staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou