Vivendi heeft een deal gesloten met uitgever Majesco om de games Advent Rising en BloodRayne 2 in Europa uit te mogen geven. Beide games zullen in de komende maanden op de markt worden gebracht.

BloodRayne 2 is, zoals de naam doet vermoeden, het vervolg op het bloederige BloodRayne, waarin je met een vrouwelijke vampier de aanval op nazi's opende. Voor het tweede deel zijn de gevechten sterk verbeterd en kun je op nieuwe bewegingen rekenen, waaronder het glijden over relingen. Het spel speelt zich voor het grootste deel af in een hedendaagse stad. BloodRayne 2 verschijnt op PS2, Xbox en PC.

Advent Rising is een third person shooter in een universum bedacht door sciencefiction-auteur Orson Scott Card. Het spel is het eerste deel in de Advent trilogie, waarin je met elk deel meer van het universum leert kennen. De hoofdpersoon is één van de weinige overgebleven mensen op aarde, die nu wordt bevolkt door buitenaardse wezens die de mens enkel nog als een legende kennen. Het spel zit boordevol actie en is opvallend kleurrijk. Advent Rising verschijnt op PC en Xbox.