GameSpot bevestigt het gerucht dat Vivendi twee nieuwe games in de Leisure Suit Larry franchise gecanceld heeft. Dit gerucht kwam naar buiten via een ex-medewerker van High Voltage Studios, de ontwikkelaar die aan beide games werkte. Onlangs voerde High Voltage een reorganisatie door, met een aantal ontslagen, omdat Vivendi twee games cancelde. Dit blijken nu dus de Larry titels te zijn.Vergeet niet 'use condom' in te typen voor 'make love', anders is het spel zo voorbij.

Het betreft hier een nieuwe Larry game voor de huidige generatie consoles, en een spin-off game voor de PSP. De consolegames volgen dezelfde weg als die men eind 2004 insloeg met Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, een aanfluiting voor de eerdere Larry titels. Opnieuw zou Larry Laffer's neefje Larry Lovage de hoofdrol vervullen, tijdens zijn lentevakantie.

De PSP game zou de eerste westerse variant worden op het in Japan uitermate populaire dating-genre, maar dan met een typische Larry-draai eraan. Of we beide games echt zullen missen is maar de vraag, maar het cancellen van deze games betekent waarschijnlijk voorgoed het einde voor de Leisure Suit Larry reeks, en dat is wel jammer!