Nieuws
pokemon

Zo krijg je alle pokémon naar Pokémon Home

Ook van oude games die niet officieel ondersteund worden

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Deze maand komt de nieuwe pokémon-service, Pokémon Home uit. Via deze service kunnen spelers pokémon uit eerdere generaties opslaan in Pokémon Home. Redditgebruikers hebben een visualisatie gemaakt met de uitleg hoe dit moet. Ook van games die officieel niet door Pokémon Home ondersteund worden.

In eerste instantie leek het alleen mogelijk om pokémon van bepaalde games op Pokémon Home te zetten, via Pokémon Bank. Dat is alleen mogelijk met premium abonnement .

Eerst leek het alleen mogelijk om pokémon die al in de Pokémon Bank stonden (de voorganger van Pokémon Home) met een premium abonnement over te zetten naar Pokémon Home. Nu hebben Redditgebruikers dominodave en YamiArtio uitgezocht dat met veel tussenwegen pokémon uit oude games, zoals; Pokémon Colloseum, Pokémon Stadium en My Pokémon Farm nog steeds via Pokémon Bank op Pokémon Home kan krijgen. Veel trade-services van deze games zijn nog steeds online.

De enige service die echt uit de lucht is, is Pokémon Dream World. Bij deze service is het helaas niet meer mogelijk om de pokémon naar de Pokémon Bank over te zetten. Je kan de volledige datavisualisatie hieronder bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zombie Army 4: Dead War is eentonig griezelen Fortnite-toernooien geschrapt op Amerikaanse scholen
0

Reacties op: Zo krijg je alle pokémon naar Pokémon Home

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.