'Visie voor Rainbow 6: Patriots blijft grotendeels onveranderd' | Gamer.nl

'Visie voor Rainbow 6: Patriots blijft grotendeels onveranderd' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De visie die creative director David Sears heeft neergezet voor het project, wordt volgens Mallat gebruikt als de basis van waaruit de game verder evolueert. De besli ing om Sears van het project te halen was werderzijds, vertelt Mallat. De creative director werkt nu bij Ubisoft Montreal aan "een groot project voor een grote franchise".

"Om Mark Twain te parafraseren, ik ben niet dood en Rainbow is nog heel erg levend", vertelt Sears. "Ik heb de forumreacties gelezen en een ding dat iedereen moet begrijpen is dat het hoogste management en de redactiegroep me hebben uitgedaagd om iets aannemelijks en relevants te maken dat de huidige angsten van de Amerikaanse inwoners betrekt op een manier waarvan ikzelf bijna verrast raakte dat we deze creatieve risico's namen. Ze staan er nog steeds achter. Ik heb er tijd aan besteed, omdat ik er van hou, maar er komt een punt waarop je je visie aan iedereen geeft en zij het omarmen en mij gaan vertellen wat nu de visie is."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou