Visceral werkt hard aan PC-besturing Dead Space 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vanuit de PC-gemeenschap was een veel gehoord commentaar op de originele Dead Space dat de besturing wat aan de langzame kant was en een beetje schokkerig. Executive producer Steve Papoutsis erkent de feedback en geeft aan dat Visceral Games er alles aan doet om dit probleem te voorkomen in Dead Space 2. "Ja, we hebben die feedback gehoord. Dat is iets waar we ons op focu en om te verbeteren. Niet om geïrriteerd te klinken, maar met Dead Space, eerlijk waar, de manier waarop we het spelen is met een gamepad. Zelf als je een PC-man bent, als je er één hebt, steek je gamepad in je PC en speel de game daarmee."

"Dat is het ding wanneer we er elke dag aan werken dat we direct tot onze beschikking hebben. Maar deze keer hebben we mensen die toegewijd zijn aan het verbeteren van de besturing voor PC-spelers. We zijn hoopvol dat de PC-versie deze keer veel beter reageert en dat de mensen veel blijer en meer op hun gemak zijn met de besturing."

Dead Space 2 verschijnt op 28 januari 2011 voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou