Virtuos werkt aan grote remake, geruchten over MGS3 laaien op

Virtuos werkt aan grote remake, geruchten over MGS3 laaien op

De Chinese studio Virtuos Games werkt aan een "onaangekondigde remake van een actie-adventuregame". Eerder deze maand gingen er al geruchten over de mogelijkheid dat de studio aan een remake van Metal Gear Solid 3 werkt.

VGC meldt dat de hoofdprogammeur van Virtuos, Zhiyang Li, op zijn LinkedIn-profiel vertelt dat hij sinds oktober 2018 aan de nog in mysterie gehulde remake werkt. Het zou om een remake van een hoge kwaliteit gaan, met 4k-graphics en de mogelijkheid om omgevingen te vernietigen.

Begin deze maand kwamen er geruchten naar buiten dat Konami meerdere klassieke franchises nieuw leven in wil blazen, waaronder Silent Hill, Castlevania en Metal Gear. Niet alleen zouden de games in de Metal Gear Solid-serie opnieuw uitgebracht worden, ook zou er een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater uitkomen. Die remake zou volgens de geruchten door Virtuos gemaakt worden. Het feit dat de hoofdprogrammeur nu claimt aan een remake te werken, valt daardoor logischerwijs op.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van sommige kunstwerken moet je gewoon afblijven.

0
test

@LarsCornelis voor mensen die het spel niet kennen. En geloof me, wij 'gamers' worden ook steeds ouder dus deze games hebben een hoop mensen nog niet gespeeld. Wie gaat er nu een oude console kopen met oude games of oude games op pc kopen. Dat doen er maar weinig.

0

Aanbevolen voor jou