Virtual Console Vrijdag: SEGA-dag en Nintendo-nieuws | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vandaag is alweer de laatste dag van de week, dus is het ook Virtual Console-vrijdag! Nintendo heeft een aantal games op de virtual console van de Wii beschikbaar gesteld, en vandaag zijn dat hoofdzakelijk SEGA Mega Drive games.

World Sports Competition (Turbografx)600 puntenWiimote, Cla ic Controller en Gamecube ControllerToejam & Earl in Panic on Funkotron (Megadrive)800 puntenWiimote, Cla ic Controller en Gamecube ControllerStreets of Rage II (Megadrive)800 puntenWiimote, Cla ic Controller en Gamecube ControllerKid Chameleon (Megadrive)800 puntenWiimote, Cla ic Controller en Gamecube ControllerVerder heeft Nintendo nog een e-mail doen uitgaan met een vernieuwde privacy-overeenkomst. Deze overeenkomst bepaalt dat, als je deze accepteert, Sterren die je krijgt bij games voortaan 24 maanden geldig zijn. Sterren die je reeds hebt gespaard zijn 12 maanden geldig en zullen -niet eerder dan 1 juni 2008- komen te vervallen.

Het doel van de vernieuwde overeenkomst is dat Nintendo meer inzage krijgt in je surfgedrag binnen de Nintendo Europe website(s) om zo hun aanbod beter te kunnen afstemmen op je wensen. Ook staat in dezelfde mail te lezen dat het binnenkort mogelijk is om WiiPoints te kopen met je Sterren-saldo.

Of dit een actie is die Nintendo geliefd gaat maken is maar de vraag; het aanbod binnen de Sterrencatalogus staat voor de Europese gebruikers slechts in de schaduw van wat men in Japan zoal kan krijgen.

Met dank aan JaapGoose voor het melden van dit nieuws!
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou