Virtua Fighter 5: Final Showdown verschijnt begin juni | Gamer.nl

Virtua Fighter 5: Final Showdown verschijnt begin juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game kost 12,99 euro of 1200 Microsoft-punten. Voor het vechtspel is vanaf de lancering downloadbare content beschikbaar. De DLC bevat items waarmee spelers het uiterlijk van de personages kunnen aanpa en, in totaal zijn er voor de vechters tu en de 600 en 950 items beschikbaar.

De DLC kan per personage aangeschaft worden voor 4,49 euro of 400 Microsoft-punten. Daarnaast is een pakket beschikbaar dat alle items voor negen personages bevat en een pakket met alle items voor de overige tien. Deze twee pakketten kosten 12,99 euro of 1200 Microsoft-punten per stuk.

Virtua Figther 5: Final Showdown is een uitgebreide versie van de arcadegame Virtua Fighter 5. De game bevat twee extra personages, een vernieuwde balans tu en de vechters en verbeterde animaties. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou