VIP-demo Anthem vanaf 25 januari beschikbaar

VIP-demo Anthem vanaf 25 januari beschikbaar

De VIP-demo van Anthem is van vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari speelbaar, aldus Electronic Arts en BioWare.

Vooralsnog is de game alleen nog maar speelbaar voor een kleine selectie aan spelers via een alfaversie. Mensen die de game hebben gereserveerd of lid zijn van EA Access of Origin Access, krijgen toegang tot de VIP-demo. Mensen die meedoen met de VIP-demo, ontvangen ook een exclusief in-game item in de uiteindelijke versie van de game, al is niet bekend om wat voor item het gaat.

Een week later, van 1 februari tot en met 3 februari, kan iedereen aan de slag met de demo van Anthem. Zowel de VIP-demo als de normale demo bevatten dezelfde content. Spelers kiezen een Javelin-pak en bezoeken de hub-wereld, Fort Tarsis, en spelen een aantal missies. Spelers beginnen met een level 10-personage en kunnen naar level 15 groeien.

Anthem komt op 22 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze demo wil ik wel proberen. Ben erg benieuwd naar deze game

0
test

Ja, ik ook. Mijn idee is dat het leuker gaat worden dan nu de meeste mensen denken.

0
test

@Wiepie hoe dan, tot nu toe van wat ik heb gezien is het een clone in een slechtere jas en is de gameplay ook echt verschrikkelijk boring. Ik heb alle video's gezien maar het is gewoon saai om er naar te kijken. Zorg dat je expectations laag liggen anders worden die niet vervult.

0

@armilo-theus laat me raden jij hebt vast een Destiny gespeeld 😋 zoja ik geef je gelijk ze lijken op elkaar maar het is imo cker niet slechter en de gameplay is ook cker niet boring er is echt genoeg te doen moest bv tegen vijandelijke javelins en die waren niet makkelijk (open world event) Ik heb de closed Alpha kunnen spelen (ranger javelin) en alles wat ik ervan verwachtte maakte het waar ik kan nu al niet wachten om de andere javelin te proberen

0

@armilo-theus don't like it don't buy it zou ik zeggen.

0
test

@armilo-theus Ik heb me anders toch goed kunnen vermaken met de Alpha moet ik eerlijk bekennen.

0

Aanbevolen voor jou