Het is alweer vijftien jaar geleden dat de Power Rangers voor het eerst het levenslicht zagen. De tv-serie draaide om een stel tieners die zich van tijd tot tijd in felgekleurde pakken hesen, om vervolgens de strijd aan te gaan met het kwaad, vaak in de vorm van gigantische robots of andere kwaadaardige uitspattingen. Om te vieren dat de tv-serie alweer 15 jaar bestaat komen de Power Rangers eind dit jaar huishouden op de DS.

Tegenwoordig loopt de serie nog steeds en zijn de Power Rangers regelmatig van samenstelling en kleurtjes gewisseld. Met de nieuwe Power Rangers-game voor de DS, met de briljante subtitel Super Legends, kun je maar liefst 16 verschillende tienerhelden spelen. De personages komen uit allerlei verschillende series van de afgelopen jaren. Het spel belooft stylus-ondersteuning om onder andere genadeklappen uit te delen aan je tegenstanders, en coöperatieve multiplayer via WiFi.

Het spel belooft op de factsheet, letterlijk, verschillende tegenstanders tegelijkertijd op het scherm te toveren. Dit zou volgens diezelfde factsheet een overweldigende tegenstand voor moeten stellen, met als doel de spelers op het puntje van hun stoel te krijgen. Daarnaast staan onder andere bestuurbare voertuigen, 24 missies en combo-chains te wachten. Go Go Power Rangers!