Vijf wereldpremières op stapel voor pre-show van The Game Awards

Vijf wereldpremières op stapel voor pre-show van The Game Awards

Er staan vijf nieuwe 'wereldpremières' op stapel die tijdens de pre-show van The Game Awards later deze week worden onthuld.

Dat heeft organisator en presentator Geoff Keighley aangekondigd. The Game Awards worden in de nacht van aanstaande donderdag op vrijdag gehouden, maar daarvoor gaat traditiegetrouw een pre-show van start. Deze begint om 0:30 uur Nederlandse tijd.

De pre-show wordt gepresenteerd door Sydnee Goodman van IGN. Er worden in ieder geval vijf 'wereldpremières' getoond, wat meestal duidt op onthullingen van compleet nieuwe games of nieuwe trailers van aankomende games. De pre-show duurt een halfuur.

Tijdens The Game Awards zelf worden er awards uitgedeeld aan games en hun ontwikkelaars. Ook worden er diverse nieuwe games aangekondigd en spellen die eerder zijn aangekondigd getoond. Het derde seizoen van Fall Guys: Ultimate Knockout wordt sowieso onthuld. Ook wordt er iets van Dragon Age 4 getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ga er maar vanuit dat er ook iets met gamepass komt. De games van december zijn maar tot 10 december de dag van game awards en na deze datum is er niks bekend. En phil spencer zit in de pre show dus ik verwacht iets met gamepass op de avond. Ben ook wel benieuwd of we iets met horizon forbiden west of god of war ragnarok gaan zien. En of micro eindelijk The Initiative game laat zien.

0
test

Die onthullingen zijn dan ook het enige van toegevoegde waarde aan die show voor mij. Ik kijk ze de volgende ochtend met plezier terug.

0
test

@Vogeltje Same!

0
test

@rvdno meestal staat alles net online als ik op me werk aankom en sinds corona tijd er is en vrijdag ochtend heb ik alle tijd om dan alles rustig terug te kijken wie wat wint doet me toch weinig.

0

Aanbevolen voor jou