Vijf nieuwe screenshots van S.T.A.L.K.E.R. 2 getoond

Vijf nieuwe screenshots van S.T.A.L.K.E.R. 2 getoond

Er zijn vijf nieuwe screenshots van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl uitgebracht.

De screenshots werden door ontwikkelaar GSC Game World op het officiële Discord-kanaal gedeeld en zijn hieronder te bekijken.

S.T.A.L.K.E.R. 2 komt op 28 februari 2022 uit. Op lancering is de game console-exclusive voor Xbox Series X en S. De game komt dan ook op pc uit. Ook op Game Pass is het spel dan verkrijgbaar.

In 2007 verscheen de bejubelde shooter S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl en in 2009 verscheen S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. GSC Game World zou kort daarna aan een nieuwe game in de reeks beginnen, maar sloot opeens zijn deuren. Ontwikkelaars van de studio richtten daarna Vostok Games op en S.T.A.L.K.E.R. 2 werd geannuleerd. In 2020 bleek dat het langverwachte vervolg toch in ontwikkeling is.

S.T.A.L.K.E.R. 2
S.T.A.L.K.E.R. 2
S.T.A.L.K.E.R. 2
S.T.A.L.K.E.R. 2
S.T.A.L.K.E.R. 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Huh, de kleurige bloemige screenshot had ik dan niet verwacht. Daar word ik wel blij van dat het niet enkel grijs en grauw is. Hopelijk is dat niet enkel een flashback ofzo :) Ik zit er ZO op te wachten om weer terug te keren naar the Zone. Het maakt me niet uit hoe goed of slecht het spel is, het is gewoon een fantastische omgeving om in rond te huppelen en dat is al de helft van de lol. Ik zou Chernobylite spelen maar met STALKER 2 in het vooruitzicht hou ik mezelf nog even hongerig denk ik. Ik heb het al eens eerder aangeraden denk ik maar voor het geval mensen het nog niet weten: een dikke aanrader is Youtube kanaal "shiey" die een serie videos heeft waarin je live meegaat op een illegale tour naar Pripyat en Duga. Fascinerende ervaring, je voelt je bijna een STALKER.

0
test

@gimbal2 gezien zijn kleine stukje mouw lijkt de outfit op het kleurige bloemenveld dezelfde als in de grauwere screemshots. Is denk ik dus geen flashback! #voelmenuneteenstalker

0

Ziet er sick uit!

0

Aanbevolen voor jou