Vijf nieuwe screenshots van Horizon Forbidden West tonen begingebied

Vijf nieuwe screenshots van Horizon Forbidden West tonen begingebied

Er zijn vijf nieuwe screenshots uitgebracht van Horizon Forbidden West die het begingebied van de game tonen.

De screenshots zijn uitgebracht door Game Informer, die een exclusieve feature rondom het spel hebben in hun nieuwste nummer. De screenshots tonen een gebied genaamd de Daunt, dat aan het oosten van Sundom ligt. In dit gebied leren spelers vooral de nieuwe gameplay van het spel kennen voordat ze met hoofdpersonage Aloy naar het 'Forbidden West' trekken.

Een van de screenshots toont ook een nieuwe robot, de Burrower. Deze 'opvolger' van de Watcher uit Horizon Zero Dawn kan ondergrondse tunnels graven en daardoor onverwachts weer bovengronds verschijnen.

In Horizon Forbidden West verkennen spelers als Aloy een nieuw gebied aan de westkust van de Verenigde Staten. De game bevat onder andere een 'free climbing system' en onderwaterwerelden. De game wordt net als het eerste spel ontwikkeld door het Amsterdamse Guerrilla Games. Horizon Forbidden West is vanaf 18 februari 2022 beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spel ziet er goed uit. Nu hopen dat de gameplay niet zo verschrikkelijk houterig en repetitief als het eerste deel is.

0
test

@geeMc Ik hoop meer dat je meer keuzes krijgt in verhaal en dat dit invloed heeft op hoe het verhaal afloopt, vond dat minder in deel 1

0
test

@geeMc Huh? Welk spel heb jij gespeeld? Ik vond de gameplay juist vloeiend en veelzijdig. Een van de leukste en mooiste games die ik op de ps4 gespeeld heb.

0

@Fr3nzy op een pentium 2 denk ik

0
test

@Fr3nzy Ik weet dat veel mensen het een toffe game vinden, maar ik vond de besturing zodanig slecht dat ik maar tot level 15 ofzo heb gespeeld. Ik vond de gameplay ook echt niet veelzijdig. Paar verschillende enemy types, maar telkens hetzelfde. Zoeken naar weakspots en beetje pijltjes schieten. Nu hoeft dat niet slecht te zijn, maar ik vond het saai. Ieder zn ding, maar niets voor mij. Ik vind AC dan wel weer leuk en dat vinden anderen weer saai :)

0

zo, das een afknapper voor mij. OP de plaatjes waar Alloy groot op staat lijkt het net of ze erbij geplakt is

0
test

@WitteHerder Ja, daar is sinds de onthulling het een en ander over te doen. Guerrilla kiest ervoor om een soort licht over Aloy te laten vallen dat dit grafische effect creeert. Het is een stilistische keuze en de meningen verschillen er over. Persoonlijk trek ik het juist wel goed.

0
test

@WitteHerder ben er ook geen fan van, als het kan zet ik die extra belichting uit.

0

Aanbevolen voor jou