Vijf jaar oude game Dying Light krijgt nieuwe dlc

Vijf jaar oude game Dying Light krijgt nieuwe dlc

Techland heeft nieuwe downloadbare content voor Dying Light aangekondigd.

Het gaat om Hellraid - een uitbreiding waarmee een nieuwe dungeon aan de game toegevoegd wordt, met daarin nieuwe wapens en vijanden. Dat komt omdat Hellraid eerst in ontwikkeling was als compleet nieuwe game bij Techland, voordat het geannuleerd werd. De dlc staat dus vrij los van het hoofdspel.

De Hellraid-dlc moet ergens deze zomer verschijnen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Zombiegame Dying Light werd geprezen om de uitzonderlijk lange ondersteuning die Techland gaf aan het spel. Inmiddels werkt de ontwikkelaar ook aan een vervolg.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

:-) Nog meer slachtvoer ......... jammie laat ze maar komen die onderkruipsels ik zal ze terug sturen waar ze horen te zijn .. heerlijke game dit wat ik van deel twee gezien heb ... ben ik niet zo weg van , te veel parcours lopen ... laat mij maar als walking dead rustig aan de stad verkennen en we zien wel wat we tegen komen en we komen van zelf wel waar we wezen moeten :-)

0
test

Ik heb Dying light nooit gespeeld. Raden jullie mij aan om eerst deel 1 te spelen of kan ik beter gelijk starten met deel 2?

0
test

@StormFox Deel 2 is er nog niet - dus waarom niet met de eerste beginnen? Prima game met erg veel ondersteuning!

0
test

@MichelMusters Plus dat de kans groot is dat je deel 1 voor een prikkie kan kopen tegenwoordig.

0

@StormFox Prachtig spel (alhoewel ik het halverwege een beetje als werk begin te zien om maar constant steeds grotere groepen van steeds sterkere zombies te moeten verslaan of ontwijken). Het is gewoon zo lekker om zombies in een spijkermuur te schoppen of de lucht in te laten vliegen met een goedgeplaatst explosief. Ontspannend, zelfs.

0

Aanbevolen voor jou