Nieuws

Vijanden zijn sterker in New Game Plus voor The Witcher 3

Items kunnen worden meegenomen

Geschreven door Michel Musters op
Vijanden zijn sterker in de New Game Plus-modus voor The Witcher 3 die gisteren is aangekondigd. Dat laat community manager Marcin Momot weten op het CD Projekt Red-forum.

Gisteren werd de New Game Plus-modus voor actie-rpg The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd. New Game Plus laat spelers nadat zij een spel één keer doorgespeeld hebben opnieuw beginnen, maar dan vaak met behoud van hun level en de vaardigheden en voorwerpen die zij tijdens de eerste speelsessie hebben verzameld.

Naast sterkere vijanden is het ook mogelijk om het level van het personage van spelers verder omhoog te schroeven. Spelers nemen hun huidige level mee en zijn ze aan het einde van hun vorige game nog niet level 30, dan beginnen ze toch als level 30-personage in de New Game Plus.

Spelers krijgen ook een 'Clearing Potion' aan het begin van de game, waarmee ze skills kunnen wissen en zo opnieuw hun skillpoints kunnen verdelen. Ook worden alle items meegenomen, behalve items die van belang zijn bij missies, boeken, brieven en Gwent-kaarten.

Tenslotte mogen spelers zelf kiezen wat voor moeilijkheidsgraad ze instellen voor de New Game Plus. De Death March-achievement die spelers krijgen voor het uitspelen van de hoogst mogelijke moeilijkheidsgraad is behaalbaar in New Game Plus. Het is nog niet bekend wanneer deze update voor The Witcher 3 verschijnt.

Bron: CD Projekt Red

Dit artikel delen:

Lees meer

De Centaur tank in Company of Heroes 2: The British Forces OlliOlli 2 verschijnt op 11 augustus voor pc, Mac en Linux
3

Reacties op: Vijanden zijn sterker in New Game Plus voor The Witcher 3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Charles_Cash

  • 29 juli 2015 00:33
  Leuk! Kan ik die bank ook eens bekijken. En die lvl 45 armor is nu ook logisch. Jaja. Mooi hoor.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Fappingsnake

  • 29 juli 2015 08:12
  Nice ! heb wel weer zin in een 2e playthrough :) toffe game :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  garciagarcia

  • 29 juli 2015 11:56
  Echt een fantastische game en ik heb hem uitgespeeld op de hoogste moeilijkheidsgraad. Ik moet zeggen dat sommige vijanden echt heel lastig te verslaan waren, maar na een tijdje had ik een trucje waarmee ik elke boss/ mob in een mum van tijd afslachtte.

  Een tweede, derde, vierde, vijfde en zelfs een zesde playthrough (zoals ik deed bij Bloodborne en DS2) zit er helaas niet in bij the Witcher 3. Daarvoor vind ik de quests helaas te veel van hetzelfde…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.