Vijanden zijn sterker in New Game Plus voor The Witcher 3 | Gamer.nl

Vijanden zijn sterker in New Game Plus voor The Witcher 3 | Gamer.nl

Vijanden zijn sterker in de New Game Plus-modus voor The Witcher 3 die gisteren is aangekondigd. Dat laat community manager Marcin Momot weten op het CD Projekt Red-forum.

Gisteren werd de New Game Plus-modus voor actie-rpg The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd. New Game Plus laat spelers nadat zij een spel één keer doorgespeeld hebben opnieuw beginnen, maar dan vaak met behoud van hun level en de vaardigheden en voorwerpen die zij tijdens de eerste speelse ie hebben verzameld.

Naast sterkere vijanden is het ook mogelijk om het level van het personage van spelers verder omhoog te schroeven. Spelers nemen hun huidige level mee en zijn ze aan het einde van hun vorige game nog niet level 30, dan beginnen ze toch als level 30-personage in de New Game Plus.

Spelers krijgen ook een 'Clearing Potion' aan het begin van de game, waarmee ze skills kunnen wi en en zo opnieuw hun skillpoints kunnen verdelen. Ook worden alle items meegenomen, behalve items die van belang zijn bij mi ies, boeken, brieven en Gwent-kaarten.

Tenslotte mogen spelers zelf kiezen wat voor moeilijkheidsgraad ze instellen voor de New Game Plus. De Death March-achievement die spelers krijgen voor het uitspelen van de hoogst mogelijke moeilijkheidsgraad is behaalbaar in New Game Plus. Het is nog niet bekend wanneer deze update voor The Witcher 3 verschijnt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou