Vijanden slopen na Valheim-update basissen van spelers

Vijanden slopen na Valheim-update basissen van spelers

Nadat de Mistlands-update voor populaire survivalgame Valheim is uitgekomen, slopen vijanden nu de basissen van spelers.

Er is een nieuw evenement aan de game toegevoegd genaamd 'They sought you out', waarbij hordes aan vliegende insecten worden losgelaten op de basissen van spelers. Zij kunnen met gemak stenen muren kapot rammen. Het evenement kan op een random moment van start gaan na het verslaan van Plains-baas Yagluth, dus iedereen die dat heeft gedaan kan dit meemaken. 

Veel spelers zijn negatief verrast door het evenement. "We hadden het niet verwacht en verloren onze basis van drie verdiepingen, waar we honderden uren aan hebben gewerkt", aldus een speler op Reddit. "Het was beschermd met muren, loopgraven en de sterkste poorten. Dat vertraagde de vijanden geenzins."

Naast dat complete basissen worden vernietigd, verliezen sommige spelers ook hun in-game huisdieren. "Ze hebben mijn drie zeeslangen gedood. Erg verdrietig."

Hoewel sommige spelers de uitdaging wellicht waarderen, zijn de reacties op het evenement gemiddeld genomen negatief. Het is dus mogelijk dat de ontwikkelaar van de game dit in de toekomst terugdraait, al is niet duidelijk of mensen die hun basis zijn verloren die ooit weer terugkrijgen. In onderstaande video is te zien hoe een speler het evenement meemaakt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fijn om te weten! Wilde binnenkort weer opnieuw beginnen dus dan laat ik Yagluth nog maar even met rust. :)

0
test

tja er is 1 type muur die niet kapot kan, zelfs yagluth kan em niet mollen.

0
test

@-JK- Een 'Dijk'?

0
test

@Derper ja precies, maar niet te hard roepen dalijk patchen ze het ;)

0

Aanbevolen voor jou