Vigil Games brengt extra lange Darksiders-demo uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste kerker uit het spel, Twilight Cathedral, is in deze demo in zijn geheel speelbaar. "We willen spelers echt een goed beeld geven van de gevarieerde gameplay die het spel biedt en dus, in plaats van een standaard demo van twintig minuten te maken, hebben we besloten om dit enorme level vrij te geven en de ware e entie van het spel te onthullen ", aldus David Adams, algemeen manager van Vigil Games.

Darksiders

In Darksiders kruipen spelers in de huid van War, één van de vier ruiters van de Apocalyps. War is ontdaan van zijn goddelijke krachten en gaat in deze game de strijd aan met vele monsters en moet puzzels oplo en om de kerkers door te komen. De game kwam op 8 januari uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Uitgever THQ zegt de andere drie ruiters al te hebben uitgewerkt, waardoor het niet onwaarschijnlijk is dat Darksiders één of meer vervolgen krijgt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou