Hoe meer screenshots en informatie er verschijnt, hoe ondraaglijker het wachten op Fable wordt. Toch hebben we vandaag nog een viertal nieuwe screenshots van Fable in de aanbieding, dus het is te hopen dat het spel zijn release in de zomer van dit jaar gaat halen.

Wat Fable bijzonder moet gaan maken zijn de vele unieke features die het spel rijk is. Allereerst zal je character langzaam ouder worden, wat aan zijn fysieke verschijning te zien zal zijn. Je lichaam zal niet alleen veranderen door ouderdom, maar ook door gebeurtenissen in het spel. Gebruik je bijvoorbeeld een zware bijl om mee te vechten, dan zullen je spieren dikker worden. Speel je een snelle dief die veel lichte wapens gebruikt dan word je juist langer en slanker. Loop je overdag veel door de zon dan krijg je een bruinere huid. Houd je er meer van om 's nachts op pad te gaan, dan wordt je huid weer bleker. Wanneer je veel eet krijg je een dikkere buik.

Verder kun je naar de kapper gaan of een baard laten staan, en kun je tatoeages laten zetten. Wonden die je hebt opgelopen in de strijd veranderen in littekens die je de rest van het spel blijft zien. Deze veranderingen van het uiterlijk worden tot stand gebracht door een speciale morphing techniek, waardoor je character heel langzaam verandert en er nooit hetzelfde uit zal zien. Meer over Fable lees je in onze preview.*Update*De vier screenshots zijn een fout geweest van iemand bij de bedrijven die Fable dit jaar uitbrengen. Op verzoek van Lionhead zijn de screenshots verwijderd.