Vierde seizoen Rocket League begint vandaag

Vierde seizoen Rocket League begint vandaag

Vandaag begint het vierde seizoen van Rocket League.

Dat heeft Psyonix aangekondigd. Het seizoen moet rond naar schatting 17:00 uur live gaan - maar dit kan ook iets eerder of later gebeuren. Spelers kunnen vervolgens weer door een Rocket Pass en een Premium (betaalde) Rocket Pass werken om allerlei updates te ontvangen.

Rocket Pass Premium heeft deze keer zeventig tiers met beloningen, waaronder de nieuwe Outlaw-wagen. Verder zijn er nieuwe versieringen voor wagens aanwezig, waaronder de No-Name Topper en de Amikoo-decal. Ook wordt de nieuwe Deadeye Canyon-arena aan alle speellijsten toegevoegd aan het begin van het vierde seizoen.

Verder komen er nieuwe gelimiteerde modi om het nieuwe seizoen te vieren. Zo is de eerste gelimiteerde modi die van start gaat Heatseeker 2v2. Op 19 augustus komt er een modus online waarin "mutators, de snelheid van Boomer Ball zonder het wilde gestuiter en snelle respawntimer" worden gecombineerd.

Streamers kunnen nu ook de gelicenseerde muziek uitzetten, zodat ze zonder problemen de gameaudio kunnen streamen. Lees hier meer over het nieuwe seizoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is niet de nieuwe Outlaw-wagen maar een Octane met de nieuwe cosmetics :)

0
test

@MelvinChowder Woops, heb het even anders omschreven. Thanks!

0

Aanbevolen voor jou