Vier rechtszaken tegen Cyberpunk 2077-maker samengevoegd

Vier rechtszaken tegen Cyberpunk 2077-maker samengevoegd

Vier Amerikaanse rechtszaken tegen Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red zijn samengevoegd.

Dat heeft CD Projekt zelf bevestigd. De aanklachten zijn in december vorig jaar en januari dit jaar ingediend. De rechtbank heeft besloten de rechtszaken samen te voegen en een hoofdaanklager aan te stellen.

De rechtszaken zijn allemaal aangespannen door investeerders. Zij claimen dat CD Projekt geen waarheidsgetrouw beeld heeft geschetst over de staat van Cyberpunk 2077 op consoles voordat de game eind vorig jaar uitkwam.

Op lancering werd Cyberpunk 2077 bekritiseerd vanwege het feit dat de game vol zat met bugs en niet soepel liep, vooral op PlayStation 4 en Xbox One - al was de pc-versie ook niet vrij van bugs. De game werd zelfs van de PlayStation Store afgehaald en is sindsdien niet op die manier te koop. In de afgelopen maanden heeft CD Projekt Red diverse patches uitgebracht om bugs op te lossen.

Het is nog niet bekend wanneer de zaak voorkomt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Triest, zelfs ik wist en kreeg de signalen alleen al uit mainstream media dat deze game niet goed liep en nog zeker een jaar in ontwikkeling moest zijn. Dit lijkt me eerder een groepje investeerders die hun handen willen wassen in onschuld na het slavendrijf gebeuren van de devs en progammeurs en dan uiteindelijk een broken game op de markt brachten. Juist de big players en de aandeelhouders en investeerders wilden dit op de markt want ja “kerst” komt eraan he, allemaal blind staren op kerst 2020. Heb echt nooit het gevoel gehad dat Projekt Red deze game ook echt echt wou uitbrengen in deze staat. Maar hey thats like my opinion.

0

Aanbevolen voor jou