Nieuws

Vier oude raids vanaf eind maart vernieuwd voor Destiny

Grootste recordboek ook aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Age of Triumph, het aankomende live-evenement voor Destiny, brengt alle de oude raids naar Light Level. Daardoor worden ze weer nuttig voor spelers om doorheen te lopen.

Vault of Glass, Crota’s End, King’s Fall en Wrath of the Machine zijn straks speelbaar met nieuwe content. Tot nu toe werd oude content bij het verschijnen van nieuwe content in Destiny naar de achtergrond gedrukt, maar Age of Triumph moet dat veranderen.

Dit begint eind deze maand met Crota’s End, maar uiteindelijk krijgen alle vier de raids een Light Level van 390 met de mogelijkheid om gear tot level 400 te vinden. Daarnaast worden nieuwe challenge modes toegevoegd aan delen van de raids waar die eerst nog niet waren. De oude raids zullen ook hier en daar worden aangepast, met als voorbeeld dat de ontmoeten met Oracle in Vault of Glass iets korter is gemaakt. Crota’s End, dat als de zwakste raid wordt beschouwd, schijnt in grotere mate te zijn aangepast.

Bungie houdt volgende week tevens een livestream over de dagelijkse en wekelijkse activiteiten. De week erna praat Bungie over de nieuwe sandbox-update. Op 28 maart lanceert Age of Triumph vervolgens. Dit is het laatste live-evenement voordat Destiny 2 dit najaar uitkomt.

Tot slot heeft Bungie het grootste recordboek tot nu toe gemaakt met dertien pagina’s. Alle Destiny-spelers kunnen dit boek gebruiken, met elementen als wie de game al sinds lancering speelt en wie heel het verhaal heeft uitgespeeld. Daarnaast bevat het tevens items voor nieuwe spelers. Mensen die al sinds lancering de game spelen, zullen bij het opstarten van het boek nog niet op de helft van de content zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rime verschijnt in mei, Switch-versie duurder Kijk hier vanavond om 19:00 uur de Destiny-livestream
1

Reacties op: Vier oude raids vanaf eind maart vernieuwd voor Destiny

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • unipro81

    • 9 maart 2017 15:10
    Toch lekker om die oude raids dan nog eens door te lopen in een nieuw jasje!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.