Vier oude raids vanaf eind maart vernieuwd voor Destiny | Gamer.nl

Vier oude raids vanaf eind maart vernieuwd voor Destiny | Gamer.nl

Age of Triumph, het aankomende live-evenement voor Destiny, brengt alle de oude raids naar Light Level. Daardoor worden ze weer nuttig voor spelers om doorheen te lopen.

Vault of Gla , Crota’s End, King’s Fall en Wrath of the Machine zijn straks speelbaar met nieuwe content. Tot nu toe werd oude content bij het verschijnen van nieuwe content in Destiny naar de achtergrond gedrukt, maar Age of Triumph moet dat veranderen.

Dit begint eind deze maand met Crota’s End, maar uiteindelijk krijgen alle vier de raids een Light Level van 390 met de mogelijkheid om gear tot level 400 te vinden. Daarnaast worden nieuwe challenge modes toegevoegd aan delen van de raids waar die eerst nog niet waren. De oude raids zullen ook hier en daar worden aangepast, met als voorbeeld dat de ontmoeten met Oracle in Vault of Gla iets korter is gemaakt. Crota’s End, dat als de zwakste raid wordt beschouwd, schijnt in grotere mate te zijn aangepast.

Bungie houdt volgende week tevens een livestream over de dagelijkse en wekelijkse activiteiten. De week erna praat Bungie over de nieuwe sandbox-update. Op 28 maart lanceert Age of Triumph vervolgens. Dit is het laatste live-evenement voordat Destiny 2 dit najaar uitkomt.

Tot slot heeft Bungie het grootste recordboek tot nu toe gemaakt met dertien pagina’s. Alle Destiny-spelers kunnen dit boek gebruiken, met elementen als wie de game al sinds lancering speelt en wie heel het verhaal heeft uitgespeeld. Daarnaast bevat het tevens items voor nieuwe spelers. Mensen die al sinds lancering de game spelen, zullen bij het opstarten van het boek nog niet op de helft van de content zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou