Vier nieuwe PSP titels aangekondigd door Sony | Gamer.nl

Vier nieuwe PSP titels aangekondigd door Sony | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Jungle Party is een verzameling van totaal vijftien mini-games. Invizimals: Shadow Zone is een vervolg op het eerder verschenen Invizimals. Het spel maakt gebruik van augmented reality om bijzondere wezens zichtbaar te maken in de echte wereld. Verder heeft Sony EyePet voor de PSP aangekondigd deze maakt net als Invizimals gebruik van augmented reality om een huisdier in de echte wereld te laten opduiken. De bedoeling van het spel is om het diertje zo goed mogelijk te verzorgen en op te voeden.

Het vierde spel is Everybody's Tennis, een tenni pel met tekenfilmachtige personages in de hoofdrol. De game moet op 2 juli beschikbaar zijn voor de PSP. Vandaag wordt er een demo van het spel beschikbaar gesteld in de PSN-Store. De andere titels hebben nog geen releasedatum gekregen maar moeten in de loop van het jaar uitkomen.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou