Nieuws
apple arcade

Vier nieuwe games toegevoegd aan Apple Arcade

Nightmare Farm, Pilgrims, Redout: Space Assault en The Bradwell Conspiracy

Geschreven door Dagmar De Groot op
Afgelopen weekend zijn er vier nieuwe games toegevoegd aan Apple Arcade: Nightmare Farm, Pilgrims, Redout: Space Assault en The Bradwell Conspiracy.

Pilgrims is plots uitgebracht door Machinarium-ontwikkelaar Amanita Design en is een mix tussen een kaartspel en adventuregame. Als speler ga je op avontuur en ontmoet je onderweg nieuwe vrienden in een lieflijk landschap. De kaarten die de speler bij zich draagt, kunnen problemen oplossen of nare situaties veroorzaken.

Nightmare Farm is van de makers van Neko Atsume: Hit-Point. De game wordt als volgt omschreven; “Het verhaal van een pijnlijke nachtmerrie in een heldere wereld.” Het meisje bevindt zich op een mysterieuze boerderij waarbij zij anderen gaat helpen met onder andere het telen van groente, in de hoop dat zij zich beter gaat voelen.

Redout: Space Assault is een traditionele space-shooter-game waarin de speler zich een weg moet banen door de vijanden terwijl deze worden neergeschoten.The Bradwell Conspiracy is een first-person puzzle game waarbij de speler een mysterie moet oplossen. De game maakt ook gebruik van gameplaymechaniek rondom 3D-printers waarmee puzzels opgelost worden.

Benieuwd wat de moeite waard is op Apple Arcade? Lees dan ook ons artikel metApple Arcade-games mag je niet missen.

Nightmare Farm, Pilgrims, Redout: Space Assault en The Bradwell Conspiracy is vanaf nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple TV.

pilgrims

Dit artikel delen:

Lees meer

Vergelijking tussen originele MediEvil en remake uitgebracht Gerucht: Metro Redux komt volgens Portugese retailer naar Switch
0

Reacties op: Vier nieuwe games toegevoegd aan Apple Arcade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.