Vier nieuwe foto's van de Uncharted-verfilming onthuld

Vier nieuwe foto's van de Uncharted-verfilming onthuld

Er zijn nieuwe foto's van de aankomende verfilming van de Uncharted-franchise opgedoken.

De foto's werden door het officiële Twitter-kanaal van de film geplaatst. Het gaat om close-ups van een kaart, een beeld en een soort kruis dat als belangrijk item in de film wordt gebruikt.

De Uncharted-film speelt zich af voor de games en richt zich mogelijk op Ferdinand Magellaans wereldreis en eventuele schatten die hij vond. De rol van een jonge Nathan Drake wordt ingevuld door Spider-Man-acteur Tom Holland. Mark Walhberg speelt de rol van mentor Victor Sullivan.

De film moet in juli naar de bioscopen komen. Er is nog geen officiële trailer uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

uncharted is op god of war mijn fav francise op ps. Maar deze film ik weet niet de casting voelt zo verkeerd aan met tom holland, ik vind hem geen nathan drake en scully is al helemaal verkeerd gecast. Ga het wel kijken als die uit komt en hopelijk verast sony pictures met deze film.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver met je eens maar Sony Pictures heb ik niet zoveel vertouwen in ook. Ze hadden marvel nodig om Spiderman goed te doen. En kan je ook weer zien met casting aan deze film ze kieze populaire acteurs in plaats van in mijn ogen wie zou wel geloofwaardig de rol neer kunnen zetten. Maar hey ik kan het helemaal fout hebben en dat dit de beste game verfilming ooit word. Slechter dan Mario bros film kan niet toch.

0
test

@hulstpower Haha grappig, ik wilde juist zeggen dat het shot van Tom Holland beter uitvalt dan ik verwacht had. Paar weken geleden 'A Thief's End' uitgespeeld en ik vind hem er op zich behoorlijk goed op lijken. ^_^

0

Aanbevolen voor jou