Filmmaatschappij Universal heeft een viertal nieuwe beelden vrijgegeven uit de verfilming van Doom, de populaire first-person shooterreeks van id Software. De hoofdrollen in de film komen voor rekening van The Rock, die door zijn ouders nog Dwayne Douglas Johnson genoemd werd, en Karl Urban.

De planeet Mars is helaas niet maar van de partij in de film, deze is ingeruild voor het bij aardlingen minder bekende Olduvai. Een Special Ops-team gaat bij deze planeet op bezoek nadat een wetenschappelijk laboratorium op de planeet, een noodsignaal gaf. Vervolgens gaan de meeste mensen van het team dood, behalve de hoofdrolspelers, zo gokken wij. De boosdoeners zijn echter geen demonen uit de hel, maar gemuteerde wezens. Ook spannend!

De Doom film wordt in oktober wereldwijd gereleased, maar voor de verandering is Nederland als eerste aan de beurt! Hier vindt de release van de film namelijk al plaats op 20 oktober, de rest van de wereld is een dag later aan de beurt. Of we hier blij mee moeten zijn, komen we in oktober te weten.