Vier miljoen geregistreerde gebruikers voor Miitomo | Gamer.nl

Vier miljoen geregistreerde gebruikers voor Miitomo | Gamer.nl

Nintendo bevestigt dat er vier miljoen geregistreerde gebruikers zijn voor hun eerste smartphone app, Miitomo. De app is vorige week ruim twee miljoen keer gedownload en wordt dagelijks ongeveer 370.000 keer gedownload. Nintendo verdient met de app 280.000 dollar per week. 

De meeste gebruikers van Miitomo beschikken over een iOS-apparaat. De app is namelijk vaker gedownload op iOS dan op Android. Dagelijks loggen ruim één miljoen spelers in op de app en spelen vervolgens gemiddeld zeven tot acht minuten. Dit gebeurt meestal twee tot drie keer per dag. De app haalt per dag 40.000 dollar op met alle Android en iOS-gebruikers.

In Miitomo maken spelers zichzelf na in de vorm van een Mii. Deze Mii moet vragen beantwoorden over allerlei onderwerpen en connecties maken met andere spelers van Miitomo. De vragen die worden beantwoord, worden tu en spelers uitgewi eld. Door dagelijks in te loggen en vragen te beantwoorden, verzamelen spelers munten die zij kunnen gebruiken voor onder andere kleding en acce oires.

De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.  

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou