Nieuws
Pokémon

Videoclip van Ed Sheerans Pokémon-nummer uitgebracht

Het nummer zit in Pokémon Scarlet en Violet

Geschreven door Michel Musters op
Ed Sheeran heeft een videoclip uitgebracht waarin het complete Pokémon-nummer dat hij heeft gemaakt te horen is.

Eerder deze week hintte de muzikant al naar het nummer, genaamd Celestial, en hieronder is de uiteindelijke videoclip te bekijken en het hele nummer te horen. In de muziekvideo zijn pokémon zoals Pikachu en Charizard te zien. 

Ook aangekondigd is dat het nummer in het later dit jaar te verschijnen Pokémon Scarlet en Violet te horen zal zijn, al is niet duidelijk in wat voor vorm precies.

Sheeran heeft eerder al toegegeven een grote fan van Pokémon te zijn. Zo zou hij gedurende een van zijn eerste tours tijdens het wachten Pokémon Red hebben gespeeld.

De nieuwste Pokémon-games, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De game speelt zich af in de Paldea-regio, een volledig open wereld waarin spelers zelf de volgorde van Gyms kunnen bepalen.

Spelers studeren in de games aan een universiteit. Afhankelijk van welke game gekocht worden, studeert men aan Naranja Academy of Uva Academy. Een ander belangrijk element van het verhaal is zogenaamde schattenjachten om aan mee te doen.

Ook uniek aan de game is dat spelers de gehele game met een Legendary Pokémon doorbrengen: Miraidon of Koraidon. Deze Pokémon passen zich aan afhankelijk van de acties die spelers willen ondernemen - zo kan er op gereden en gevlogen worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Goat Simulator 3-spelers op pc ontvangen geiten-skin in Fortnite Saoedi-Arabië is van plan om grote game-uitgever te kopen
2

Reacties op: Videoclip van Ed Sheerans Pokémon-nummer uitgebracht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Snafu9

  • 30 september 2022 14:09
  Ik vind het wel een leuk nummer moet ik zeggen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mmo-veteran

  • 30 september 2022 18:45
  Toffe clip

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.