Video toont hoe PlayStation VR2 wordt uitgepakt

Video toont hoe PlayStation VR2 wordt uitgepakt

Sony heeft een video uitgebracht waarin de PlayStation VR2 wordt uitgepakt.

In de uitgebreide video is precies te zien wat er allemaal in de doos zit en hoe de vr-headset er uitziet. Ook wordt getoond hoe de headset gedragen moet worden en wat voor aanpassingen gemaakt kunnen worden om het dragen ervan zo comfortabel mogelijk te maken. De video kan hieronder bekeken worden.

PlayStation VR2 komt op 22 februari uit en kost 599,99 euro. In het pakket zitten de headset, de Sense-controllers en stereo en een koptelefoon voor stereogeluid. Op dezelfde dag komt ook een oplaadstation voor de controllers uit voor de prijs van 49,99 euro. Daarnaast komt er op dezelfde dag ook een bundel met vr-game Horizon Call of the Mountain uit. Deze bundel gaat 649,99 euro kosten.

De vr-headset voor PlayStation 5 heeft een oledscherm met 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en een gezichtsveld van 110 graden. Verder heeft PS VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is. Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de nieuwe controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen. Dit zorgt er ook voor dat alleen het gedeelte van het scherm waar spelers precies naar kijken volledig weergegeven hoeft te worden. Sony publiceerde onlangs een uitgebreide FAQ met alle informatie over de vr-helm.

Er staan zo'n 36 PS VR2-games gepland om op 22 februari uit te komen, waaronder compleet nieuwe titels en updates voor bestaande vr-games. Hieronder vallen Horizon Call of the Mountain, Moss en diens vervolg, Tetris Effect Connected, Gran Turismo 7, Resident Evil Village en Rez Infinite. Bekijk hier een lijst met alle games die op release verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat kabeltje op het einde ziet er zo amateuristisch uit.

0
test

@TommyVercetti De kabel oogt toch professioneel vervaardigd anders wat mij betreft.

0
test

@**Guitar_Hero** Ik bedoelde dat het een gemiste kans is, dat ze niet voor draadloos hebben gekozen bij de VR2.

0
test

@TommyVercetti Snapte ik wel, toch ben ik het daar niet mee eens. Juist de processing power van de PS5 via een stabiele verbinding gooit bij previews enorm hoge hogen. Als je Quest 2 like kwaliteit zou krijgen op gebied van graphics dan was het lang niet zo goed geweest. Daarbij lees ik bij veel mensen dat ze vanwege oplaad tijden de Quest en zo voortdurend aan de stroom hebben hangen.

0

Aanbevolen voor jou